ASOSIY ISHLAB CHIQARISH HARAJATLARI VA UNING HUQUQIY ASOSLARI - Salahiddinova, Zulayho (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan asosiy ishlab chiqarish harajatlarining turlari va harajatlarning huquqiy asoslari asosida harajatlarning tasniflanishi, tarkibi haqida fikr yuritgan.