O‘SMIRLIK DAVRIDA OILAVIY MUNOSABATLARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Toshtemirova, Nigora (University Research Base, 2024)
Maqolada o‘smirlik davrining psixologik hususiyatlari, o‘smirlarning ota-ona bilan munosabatlari, ota-onalar tarbiya uslubining, oiladagi munosabatlarning o‘smir shaxsiy va ijtimoiy rivojlanishida roli tahlil qilingan.