MAKTAB O‘QUVCHILARIDA O‘QUV MOTIVINI SHAKILANTIRISHDA PSIXOLOGIK YORDAM - Asilova Sanobar Xatamboyevna; Farxodova Xusnigul (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarida o‘quv motivlarining shakllanishda psixologik yordam muammosi yoritilgan. Shuningdek, maktab sinf o‘quvchilarining boshqa psixologik xususiyatlari va irodaviy sifatlarining tarkib topish muammolari va ularning motivatsiya shakllanishiga ko‘rsatuvchi ta‘sirlari muhokama etilgan.