XALQ PEDAGOGIKASI ASOSIDA TALABALARDA VATANPARVARLIKNI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Tursunov, Sardorbek (University Research Base, 2024)
Mazkur maqolada vatan,vatan tuyg‘usi,vatanparlik, ona vatanga muhabbat, mamlakatimizda yosh avlodni Vatanga muhabbat ruhida tarbiyalash, yoshlarda vatanparvarlik hissini shakllantirishga oid tushunchalar,berilgan hamda, talaba yoshlarda vatanparvarlik tuyg‘ularini shakllantirishning pedagogik – psixologik mexanizmlari yoritib beriladi.