IJTIMOIY PSIXOLOGIK MOSLASHUV ILMIY TAHLIL OBYEKTI SIFATIDA - Jabborova, Musharraf (University Research Base, 2024)
maqolada ijtimoiy psixologik moslashuv jarayonini ilmiy tahlil obyekti sifatida o’rganilishi, uning asosiy yo’nalishlari, ilmiy tahlil usullari, va tadbiq qilinishi haqida tahlil qilingan.