TALABALARDA O‘QUV MOTIVINI RIVOJLANTIRISHGA PSIXOLOGIK YORDAM - Asilova Sanobar Xatamboyevna; Ismoiljonova Shahrizoda (University Research Base, 2024)
Maqolada o‘quv motivatsiyasi va o‘quv motivlari nazariyasining asosiy masalalari muhokama qilinadi. Talabalarning o‘quv motivini rivojlantirishda jaxon psixologiyasida yaratilgan metodlar, metodikalar, testlar, anketalarning foydali tomonlari yoritilgan. Shuningdek talabalarda o‘quv motivini rivojlantirishda ko‘mak beradigan fikr mulohazalar keltirib o‘tilgan.