FАRG`ОNА VODIYSI TАRАQQIYPАRVАR JADIDCHILАRI - Abdurazaqova, Feruzaxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada Farg’ona vodiysi jadidchi ma’rifatparvarlarining, O’rta Osiyoda birinchilardan bo’lib ta’lim-tarbiyaga, pedagogik fikrlarga, mustaqillikka birinchilardan bo’lib qadam qo’ygan. Vodiyda birinchilardan bo`lib Hamza, Ibodiy, Isoqhon Ibrat haqida ma’lumot beriladi.