ICHKI ISHLAR PROFILAKTIKA INSPEKTORLARINING AHOLINING HUQUQIY MADANIYATI DARAJASINI YUKSALTIRISH VA JAMOATCHILIK FIKRINI O’RGANISH BORASIDAGI VAZIFALARI - Temirova, Mashhura (University Research Base, 2024)
Mazkur maqoalda mustaqillik yillarida ichki ishlar sohasida amalga oshirilgan islohotlar, profilaktika inspektorlarining davlat organlari va muassasalari bilan hamkorligi faoliyati istiqbollari to’risida so’z boradi. Shuningdek maqolada respublikada ichki ishlar profilaktikasi inspektorlari faoliyatining hamkorlikdagi samarali natijalari tahlil etilgan.