YOSHLAR O‘RTASİDA DOLZARB BO‘LGAN PSİXOLOGİK MUAMMOLARİ - Asilova Sanobar Xatamboyevna; Shamsutdinova Ismigul (University Research Base, 2024)
Maqolada asosan 19-20 yoshdagi yoshlar o’rtasidagi psixologik muammolar, ularning vujudga keladigan sabablari hamda ularni bartaraf etish yo’llari haqida fikrlar bildirilgan. Shuningdek maqolada yoshlar o’rtasidagi dolzar bo’lgan muammolarning sabablariga yechimlar ham keltirib o’tilgan.