ALOHIDA EHTIYOJGA MUHTOJ VA IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARGA TA’LIM TARBIYA BERISH HAMDA ULARNING RUHIY VA JISMONIY RIVOJLANISHI - Asilova Sanobar Xatamboyevna; Rasulova Madinabonu (University Research Base, 2024)
Maqolada imkoniyati cheklangan bolalarni umumta’lim tizimida o‘qitish masalalariga e’tibor berish, inklyuziv ta’limning maqsad va vazifalari tamoyillarini tasniflash hamda inklyuziv ta’lim asoslari haqida fikrlar bayon etilgan. Inklyuziv ta’lim va uning mohiyati haqida fikr va mulohazalar bildirilib xulosalar keltirilgan.