ATROF- MUHIT MUHOFAZASI VA EKOLOGIYA - Xasanov A; To‘raqulova Zebo Shaynardanovna (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada mehnat va aholi salomatligini mustahkamlash va kasalliklarning oldini olishda sanitariya-gigiyena talablariga rioya qilish, ba'zi ekologik vaziyat o'ta tang ahvolda bo'lgan hududlarda tabbiy nazoratni yanada kuchaytirishimiz zarurligi keltirilgan.