TALABALAR ORASIDA SKOLIOZNING PROFILAKTIKASI - Usmanova Mohinur; Mirzakamolova Fotima (University Research Base, 2024)
Aholi orasida ayniqsa, yoshlarda ko‘p uchrovchi kasallikni keltirib chiqaruvchi ekologik, turmush tarziga oid omillar, hamda ularni turlari haqida. Kasallikni davolash va profilaktikasi haqida tavsiyalar.