ELEKTRON TIJORAT SOHASIDA SOTIB OLUVCHILARNI JALB QILISH USULLARI - Yo‘ldashev Axrorjon (University Research Base, 2024)
Tez rivojlanayotgan elektron tijorat sohasida xaridorlarni jalb qilish raqamli bozorda muvaffaqiyat qozonishni maqsad qilgan korxonalar oldida turgan asosiy muammo hisoblanadi. Onlayn platformalarning ko‘payishi va doimiy o‘sib borayotgan mahsulot va xizmatlar qatori bilan raqobatda ajralib turish strategik va innovatsion yondashuvlarni talab qiladi. Muvaffaqiyatli elektron tijorat korxonalari raqamli marketing usullaridan foydalanuvchi tajribasini optimallashtirish va kuchli brend identifikatorini yaratishgacha bo‘lgan potentsial xaridorlarning e'tiborini va qiziqishini jalb qilish uchun turli usullarni qo‘llaydi. Ushbu kirish qismida biz onlayn chakana savdoning dinamik dunyosida xaridorlarni jalb qilish va konvertatsiya qilish uchun elektron tijorat korxonalari tomonidan qo‘llaniladigan ba’zi asosiy usullar va strategiyalarni ko‘rib chiqamiz.