OLIY O‘QUV YURTLARIDA MATEMATIK MODELLASHTIRISHNING AHAMIYATI (TURIZM YO‘NALISHI MISOLIDA) - Sultonova Yulduzxon Kamoldinovna (University Research Base, 2024)
O’zbekiston hozirgi keskin rivojlanayotgan ijtimoiy-iqtisodiy davrda har qanday muammoni teskor hal qilishni va natijaning ishonchliligiga aniq erishishni yagona yo’li kelgusidagi kadrlarni o’qitishni yangi prinsiplarini yaratish juda muhim. Shulardan biri turizm yo’nalishi talabalari uchun amaliy matermatika, statistika, ekonometrika fanining qay darajada muhim ekanliogini ko’rib chiqamiz.