BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI MUSTAQIL VA KREATIV FIKRLASHGA O’RGATISH - Abduraxmonova Nigoraxon; Fayzullaxo’jaeva Mubinaxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini mustaqil fikrlash va idrok etishi orqali ularning tafakkur jarayonini shakllantirish hamda boshlang’ich sinf o’quvchilarini kreativ fikrlash qobiliyatini rivojlantirish haqida muhokama qilinadi.