O‘ZBEKISTON KELAJAGINI SHAKLLANTIRISHDA JSTNING HAL QILUVCHI ROLI: MINTAQALAR BO‘YICHA BARQAROR VA INKLYUZIV RIVOJLANISH - Abdullayev Axrorjon Axadjon o‘g‘li; Mulaydinov Farxod Murotovich (University Research Base, 2024)
Aniq misollarni o‘rganib, JSTga a’zo boshqa mamlakatlar tajribasini tahlil qilgan holda, ushbu maqola O‘zbekistonning mintaqaviy rivojlanishi uchun JSTga a’zolikning o‘zgaruvchan salohiyatini har tomonlama tushunishga qaratilgan. Unda oldinda turgan muammolar va imkoniyatlar o‘rganilib, mamlakat JST integratsiyasining uning turli mintaqalariga ijobiy ta’sirini maksimal darajada oshirish uchun amalga oshirishi mumkin bo‘lgan muhim qadamlarni belgilab beradi.