IJODIY FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISHDA BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING INDIVIDUAL-SHAXSIY SIFATLARI - Abduraxmonova Nigoraxon (University Research Base, 2024)
maqolada ijodiy faoliyatini takomillashtirishda bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining individual-shaxsiy sifatlari, talabalarning ijodiy faoliyatni tashkil etishga tayyorlashda yuzaga keluvchi qiyinchilik va muammolar, pedagog shaxsining o‘ziga xosliklari bilan bog‘liqlikda duch keladigan qiyinchiliklar haqida so‘z yuritilgan.