DAM OLISH VA SPORT TURIZMINI KENGAYTIRISH NUQTAI NAZARIDAN KASBIY JISMONIY TARBIYA TA’LIMIGA PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TALABLAR - Abdullayev Rustamjon Abduvaliyevich (University Research Base, 2024)
Maqolada Bugungi kunda jismoniy tarbiya va sport sohasida kasbiy ta’limni rivojlantirishning muhim xususiyatlaridan biri yoritilgan. Xususan, ta’limning shaxsga yo’naltirilgan, kompleks xususiyatiga yo’naltirilgan pedagogik texnologiyalar, jismoniy tarbiya, sport, sayyohlik va rekreatsion faoliyat sohasidagi kasbiy kompetentsiyani oshirish vositalariga talab yuqori bo’lib qolmoqda.