SHAXSNI BIOMETRIK IDENTIFIKATSIYALASH MUAMMOLARI - Kaxarov Shukrullo Sa’dullo o‘g‘li; Ibragimov Asadbek Isroiljon o‘g‘li (University Research Base, 2024)
Mazkur ishda shaxsni biometrik identifikatsiyalash muammolari qaralgan bo‘lib, amaliyotda keng foydalaniladigan biometrik identifikatsiyalash usullarning qisqacha o‘zaro qiyosiy tahlili keltirilgan.