ODAM ANATOMIYASIGA OID ATAMALARNI O’RGANISHDA MNEMONITEXNIKA VA KALIT SO’ZLAR USULIDAN FOYDALANISH - Iskandar Sattibaev (University Research Base, 2024)
ushbu maqolada o‘zbekzabon talabalrga anatomiya fanini o‘qitishda anatomiya faniga oid atamalarni o‘rgatish jarayonida mnemonikaning kalit so‘z usulidan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan. «Mnemonika» atamasi va uning ilmiy jihatlariga to‘xtalib o‘tilgan.