INGLIZ MATBUOTIDA QO’LLANILADIGAN IQTISODIY TERMINLAR VA FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNING O’ZBEK TILIDAGI TADQIQI - Kurbanova Shohidaxon (University Research Base, 2024)
ushbu maqolada ingliz matbuotida qo’llaniladigan iqtisodiy terminlar va frazeologik birliklarning o’zbek tilidagi tadqiqi yoritilgan. Atamalarning amaliy va lingvistik talqini to’g’risida ma’lumot berib o’tilgan