ОЛИЙ ТАЪЛИМЛАРДА МУТОЛААНИНГ ЎРНИ - Убайдуллаева Мухайё Мирзажоновна (University Research Base, 2024)
Жамиятда мутолаа маданиятининг таркиб топиши, шаклланиши ва ривожланишида хам умумий маданият, яъни талаба ёшларнинг ялпи ижтимоий, иктисодий, маънавий тайёргарлик даражасининг ўрни ва роли бекиёсдир.