YOSHLARNI KICHIK BIZNESGA YO‘NALTIRISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Salaxidinova Xolida Xaliljonovna; Quvvatova Oygul (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada kichik biznes, yoshlarni kichik biznesga yo‘naltirishda motiv va motivatsiya muammolari, yoshlarni kichik biznesga yo‘naltirishning psixologik asoslari yoritilgan.