OʻZBEKISTONDA EKOLOGIK TURIZMNI RIVOJLANTIRISH - Umarov Omonjon; Ilhomjonova Malohatxon (University Research Base, 2024)
Mazkur tezisda O'zbekistonda ekoturizmni rivojlantirishning zamonaviy usullari, ekologik turizmni rivojlanitirish istiqbollari va ekoturizmni rivojlantirishdan ko'zlangan maqsad haqida tushuncha beriladi hamda xulosa muallif tomonidan bayon etilgan.