O‘ZBEKISTONDA GASTRONOMIK TURIZMNI RIVOJLANTIRISH - Umarov Omonjon; Nuriddinova Muhayyo (University Research Base, 2024)
Mazkur maqolada gastronomik turizm va uning O’zbekistonda rivojlantirishda olib borilayotgan sa’y harakatlar haqida ma’lumot beriladi.