ЎЗБЕКИСТОНДА ЁШЛАР ТАДБИРКОРЛИГИНИ ДАВЛАТ ТОМОНИДАН ҚЎЛЛАБ - ҚУВВОТЛАШ - АҲОЛИ ФАРОВОНЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ МУХИМ ШАРТИДИР - Сатволдиев Улугбек Камилович (University Research Base, 2024)
Мақолада мамлакатимизда иқтисодий ислохолтларнинг мўхим устивор йўналишларидан бўлган ёшларни тадбиркорликка жалб қилиш ва бу орқали уларни бандлигини таъминлаш бўйича олиб борилаётган чора- тадбирлар хақида илмий-назарий, амалий-хуқуқий мулохазалар ва маълумотлар ўрганилган.