O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING TASHQI IQTISODIY FAOLIYATI KO‘RSATKICHLARI - Rustamov Muhammadazizxon Ulug‘bekjon o‘g‘li; Abdulhamidov Sarvarbek Akramjon o‘g‘li (University Research Base, 2024)
Mazkur tezisda O‘zbekiston Respublikasidagi eksportning tashqi savdo aylanmasi unda mamalakatdagi tadbirkorlarga berilgan imkoniyat hamda iqtisodiyotga ta’siri to‘g‘risida statistik tahlilar o‘tkazilgan.