KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNING YAIMDAGI ULUSHI VA HUDUDLAR BO‘YICHA DAROMADLAR ORASIDAGI BOG’LIQLIK EKONOMETRIK TAHLILI - Nuritdinov Jalolxon; Xoshimov Islomjon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada ekonometrika masalalarini o’rganib chiqilgan bo’lib, ularni amaliyotda qo’llash hamda hozir kundagi dolzarb masalalarni ishlab chiqish haqida jarayonlar keltirilgan. Maqolada ekonometrik masalalardan biri sifatida Kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning YAIMdagi ulushi va hududlar bo‘yicha aholi jon boshiga umumiy daromadlar orasidagi bog’liqlik ekonometrik tahlili ko’rib chiqilgan.