KICHIK BIZNESNI RIVOJLANTIRISH YOLLARI - Mo'minova Kanizaxon (University Research Base, 2024)
Mazkur tadqiqot ishi “kichik biznes”di rivojlantrish va O’zbekistonda kichik biznes uchun qilinadigan ishlar.Jahon bozorida kichik biznesdi o’rni va rivojlanayotgan davlatlardagi salohiyati haqida yoziladi.