DARS - TA’LIMNI TASHKIL ETISHNING ASOSIY KATALIZATORI SIFATIDA - Ganiyeva, Muborak (University Research Base, 2024)
Maqolada dars ta`limni tashkil etishning asosiy elemeti ekanligi, uni tashkil qilish haqidagi qarashlari tahlil qilingan, sinf-dars tizimi yoritib berilgan, ta`limning asosiy katalizatori ekanligi asoslangan. Dars ta'limini tashkil qilishning shakli ekanligi ilmiy jihatdan asoslandi.