TO’G’RI CHIZIQNING AMALIY MASALALARGA TATBIQI - Ergashov Sultanmurod; Komiljonov Bobur (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada biz to’g’ri chiziqning iqtisodiyotga va qishloq ho’jaligi sohalariga tadbiqiy masalalarini ko’rib chiqdik. Bu maqoladan maktab o’quvchilari va oliy ta’lim muassasasi talabalariham foydalanishlari mumkin bo’ladi.