TURIZM VA UNING XAVFSIZLIGI SOHASIDA UMUMIY MADANIY, UMUMIY KASBIY VA KASBIY KOMPETENTSIYALARNI SHAKLLANTIRISHDA PEDAGOGIK-PSIXJLOGIK YONDASHUVLARINING TAVSIFI - Abdullayev Rustamjon Abduvaliyevich (University Research Base, 2024)
Maqolada Davlat ta’lim standartlari joriy etilishi munosabati bilan talabalarning ta’lim dasturini o’zlashtirish natijalariga muvofiqligini aniqlash va ijtimoiy va shaxsiy intellekt sifatining o’sishi ko’rinishidagi tizimli - integrativ natijani kafolatlaydigan kompetentsiyaga asoslangan yondashuv asosida ta’lim natijalarini baholash vazifasi berilgan.