O‘QUV JARAYONIDA FANLARNI O‘QITISHDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Xoldarov Xatamjon Mo’ydinovich (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada o‘quv jarayonida talabalar bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirishda ta’lim sifatini o‘rni va ahamiyati, uni amalga oshirishda ‘qituvchi-pedagoglarning dars mashg‘ulotlarini olib borishdagi faoliyatini yoritilgan.