BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MATEMATIKA DARSLARIDA KOMMUNIKATIV QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Valiyeva Nargiza Athamboyevna; To‘raqulova Charos (University Research Base, 2024)
Maqolada kommunikatsiya ya`ni muloqot qobiliyatlari o`quvchilar bolaligidan shakillanishi zarur bo'lgan eng muhim ko`nikmalaridan biri ekanligi to‘g‘risida, hamda boshlang'ich maktab yillari bolaning tili va shaxslararo ko'nikmalariga asos yaratadi, bu ularning ta'lim davomida o'rganish va ijtimoiy rivojlanishi haqida bayon qilingan. Ushbu qobilyatlarni matematika darslarida qanday rivojlantirish haqida fikr yuritilgan.