XORIJIY TAJRIBALAR ASOSIDA BO‘LAJAK PEDAGOG KADRLARNING BILIM VA KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH OMILLARI - Valiyeva Nargiza Athamboyevna; Omonova Maftuna (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada, bugungi kunda zamonaviy pedagog kadrlar tayyorlash sifatini oshirish, jamiyatda pedagoglarning kasbiy kompetentligini hamda intellektual salohiyatini yuqori darajaga olib chiqish, o‘z kasbini yetuk mutaxasisi bo‘lib yetishishlari uchun xalqaro tajribalardan foydalanish haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, xorijiy tajribalar asosida bo‘lajak pedagoglarni o‘quvchilarning hayotiy ko‘nikmalarini shakllantirishda innovatsion yondashuv asosida dars tashkillashlari to‘g‘risida fikr mulohazalar bayon qilingan.