MAKTABGACHA YOSHDAGI TARBIYALANUVCHILARDA AGRESSIV HATTI HARAKATLARNI KO’RINISHLARI VA KORREKSIYALASH - Usmonova Nargiza; Ilyosjonov Shahboz (University Research Base, 2024)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda agressivlik va uni korreksiyalash yo‘llariga e’tibor qaratilgan. Bolalarda agressiyaning kelib chiqish sabablari, kuzatiladigan muammolar, “Agressiya” va “Tajovvuzkorlik” tushunchalari, hamda bu holatlarni korreksiyalash usullari va psixologik maslahat berish haqida qisqacha so‘z yuritiladi.