“TARBIYA” FANINI O’QITISH ORQALI O’QUVCHILARDA AXLOQIY IDEALNI SHAKLLANTIRISH - Usmonova Nargiza Raximjonovna (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda “Tarbiya” fanini o‘qitish orqali axloqiy idealni shakllantirish haqida fikr va mulohazalar, shuningdek davlatimiz ertasi bo’lgan yosh avlodning hayotida tarbiyaning ahamiyati, tarbiya, axloq ideal va axloqiy idealning mano mazmuni, buyuk mutafakkir olimlarimizning ta’lim tarbiya axloq axloq haqidagi qimmatli fikrlari haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.