TA`LIM SIFATINI OSHIRISHDA ILG`OR PEDAGOGIK TAJRIBALARNING AHAMIYATI - Sultonov Mavlonjon; Madaminova Odinaxon (University Research Base, 2024)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim olish jarayonlari, davlat tomonidan ta’lim-tarbiyaga yangicha yondoshish nuqtai nazardan munosabatlari o‘rganildi.