ЁШЛАР - ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОН БУНЁДКОРЛАРИ - М.Н. Содиқова (University Research Base, 2024)
мақолада ҳозирги кунда Ўзбекистон Республикасида ёшларни ҳар томонлама қўллаб-қувватлаш бўйича олиб борилаётган давлат ислоҳотлари, уларга тадбиркорлик, бизнес соҳаларида яратилаётган имтиёзлар ва уларнинг амалий кўрсаткичлари ҳақида маълумотлар берилган.