BOSHLANG‘ICH SINF DARSLARIDA KALASTER METODIDAN FOYDALANISHNING QULAY USULLARI - Sadriddinova Zulfiya Mirzaliyevna; Shavkatova Mohiraxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim metodlari, klaster metodi va uning mazmun mohiyati, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining darslarini samarali tashkil etishda klaster metodining qulayliklari, hamda boshlang‘ich sinflarda ona tili fanini o‘qitishda klaster metodining afzalliklari haqida muhokama qilinadi.