BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARINI IJODKORLIKKKA OʻRGATISHDA MAHALLIY VA XORIJ TAJRIBALARINI QIYOSIY TAHLILI - Sadriddinova Zulfiya Mirzaliyevna (University Research Base, 2024)
Ushbu maqola ijodkorlik nima ekanligini va u qachon sodir boʻlishi mumkinligini oʻrganadi. Shuningdek, u oʻz ijodingizni yaxshilash uchun qilishingiz mumkin boʻlgan ba’zi qadamlarni oʻz ichiga oladi. Ushbu maqola ijodkorlikning harakat nazariyasini tavsiflaydi va chet el va mahalliy ta’lim sohasiga oid, ijodiy ifodani oʻrganish orqali boshlangʻich sinf o’quvchilarini ijodkorlikka o’rgatish usullari haqida ma’lumot berilgan.