ONA TILI DARSLARIDA OʻQUVCHILARNI IJODIY FIKRLASHGA OʻRGATISH - Parpiyev Odil Olimovich; Raximova Lobarxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada ona tili darslarida oʻquvchilarni ijodiy fikrlashga oʻrgatishning ahamiyatini va oʻqituvchilar ushbu hayotiy koʻnikmalarni rivojlantirish uchun amalga oshirishi mumkin boʻlgan strategiya va tadbirlar yoritiladi. Misollar keltirish orqali fikrlar isbotlangan.