IQTISODIYOTNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA DIVIDENDLARNI HISOBGA OLISH - Muratov, Aziz; Rustamov, Muhammadazizxon (University Research Base, 2025)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotga o‘tish sharoitida korporativ boshqaruvda aksiyadorlik jamiyatlarining dividendlarini hisoblash va ularni buxgalteriya hisobida hisobga olish masalalarini takomillashtirishga qaratilgan ilmiy-uslubiy tavsiyalar va takliflar keltirilgan