STRUCTURE OF CONVERSATION - Vohidov, Nurillo (University Research Base, 2025)
Ushbu maqola “Structure of conversation” mavzusida yozilgan. Mavzuni yoritishda talabalarning gapirish koʻnikmalarini rivojlantirish uchun turli xil usullardan foydalanilgan. Ayniqsa, bu borada juftlikda ishlash, kichik guruhda ishlash, muhokama metodlari talabalarda gapirish koʻnikmasini rivojlantirish uchun xizmat qiladi. Bu uslublarni dars mobaynida qoʻllash, talabalarni ingliz tilida fikrlashlarini shakllantirish ushbu maqolaning asosiy maqsadi hisoblanadi.