TALABALARNING KОMMUNIKАTIV KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Rahmonov, G‘afforjon (University Research Base, 2025)
Ushbu tezis talabalarning kоmmunikаtiv kompetensiyalarini badiiy estetik tafakkurni shakllantirish hamda rivojlantirish orqali amalga oshirishiga bag‘ishlangan. Uning asosiy maqsadi - talabalarning kоmmunikаtiv kompotentlarini badiiy-nutqiy faoliyat mashg‘ulotlari orqali axloqiy va ma’naviy tarbiyasini takomillashtirish, ularga pedagogik faoliyatda qo‘llash mumkin bo‘lgan yangi metodik yondashuvlardan boxabar etishdir.