NAQSHBANDIYA TARIQATI G‘OYALARINING AMIRIY IJODIDAGI BADIIY AKSI - Imomaliyeva, Musharrafxon (University Research Base, 2025)
Ushbu maqolada Naqshbandiya tariqatining Qo‘qon adabiy muhitining asoschisi Umarxon Amiriy ijodida tariqat g‘oyalari tariqatning asosiy tamoyillari, uning inson ruhiyatiga ta’siri va axloqiy tarbiyada tutgan o‘rni shoir ijodi orqali tahlil qilingan.