MATNNING ASSOTSIATIV MAYDONINI SHAKLLANTIRISH TARTIBI - Rahmonov, G‘afforjon (University Research Base, 2025)
Ushbu tezis matnning assotsiativ maydonini shakllantirish tartibini A.Oripovning “Ayol” she’ridan olingan misra oraqali keng, atroflicha ilmiy nuqtayi nazardan yoritib berilgan. Undan tashqari, mazkur ilmiy manbada badiiy matnni assotsiativ maydon nazariyasi aspektida o‘rganishda matnning leksik-semantik strukturasiga tayanib ish olib boorish haqida batafsil ma’lumotlar ham berilgan.