BOLALIKNING SOG‘INCH KITOBI - Eshniyazova, Ayimxan (University Research Base, 2025)
Maqolada Xurshid Do‘stmuhammadning abtobiografik xarakterdagi yangi asari “O‘yin” romani, unda bolalik olami, bolalik o‘yinlari va katta hayot o‘yinlarining mohiyati tadqiq va talqin qilinadi.