ADIBNING KONFLIKT YARATISH MAHORATI - E’zozhon, Kobilova; Teshaboyeva, Zumradxon (University Research Base, 2025)
Ushbu maqolada yozuvchi Abduqayum Yo‘ldoshevning “Jadid” qissasida konflikt yaratish mahorati, kompozitsion qurilishi, taʼsirli syujeti, badiiy-gʻoyaviy yuki haqida so`z boradi. Mazkur qissaning tag zamiriga singdirilgan mazmunlar va qahramonlar taqdiri haqida ham fikrlar berilgan.